Weekendje weg – Puur genieten in Noord Holland

Weekenje weg in eigen land

Waarom onthaasten zo belangrijk is ? Tijd is zo’n kostbaar goed dat naarmate je ouder wordt “het” steeds schaarser wordt maar iedereen toch evenveel tijd heeft! Onder de lunch telefoneren en in de auto zaken afhandelen. Het van A naar B gaan steeds laster wordt….en als we in tijdnood komen we steeds meer merken we dat de vorm van spanning toeneemt en we steeds vijandiger worden tegen alles wat tijd kost! Haast is iets wat we ons zelf opleggen. En dan heb je af en toe ook een moment van rust en ontspanning nodig! Op zoek naar een uniek klein paradijs dan kom je in Kwadijk terecht. Kwadijk is een dorp in de gemeente Zeevang (Provincie Noord Holland’. Het dorp telt ongeveer ruim 900 inwoners en ligt zeer centraal gelegen t.o.v Amsterdam – Beemster – Volendam – Edam – Purmerend en Hoorn. Heb je geen zin om na een concert in de Ziggo dome of HMH terug te rijden naar huis en wil je de volgende dag heerlijk relaxen in Fort Beemster dan boek je gewoon een overnachting in B&B “Oud Quadyck”. 

De deluxe kamer incl een heerlijk ontbijt op basis van 2 personen kost 85,00 euro.

De prijs voor een heerlijk verbljf in deze luxe sauna & wellness is vanaf 34,50 p.p.

Zeer central gelegen bed & breakfast.
Zeer central gelegen bed & breakfast.
Bed & Breakfast Oud Quadyck dichtbij Sauna Fort Beemster met eigen prive parkeer gelegenheid
Weekend trip Amsterdam en overnachten in een B&B
Weekend trip Amsterdam en overnachten in een unieke B&B
Geweldig uitzicht op de Watertoren van Kwadijk
Geweldig uitzicht op de Watertoren van Kwadijk
 

Overnachten in de buurt van sauna Fort Beemster
Charmant tuinhuis op 7 minuten rijden van Sauna Fort Beemster – Golfbaan Beemster en Bruggolf Purmerend.
Kwadijk | overnachten in een uniek B&B Oud Quadyck
Prachtig gelegen 2 onder een kap boerderij met uniek gelegen tuinhuis

 

Klik hier om te reserverenOnthaasten in Kwadijk

Het makkelijkste te boeken via Booking.com

 

 

Uitzicht op de watertoren van Kwadijk

 

Boek een B&B vlak bij de sauna Fort Beemster

IMG_4113
Heerlijk relaxen in een prachtig omgeving!
Laatste review:

Amazing atmopshere, gorgeous shed transformed into a B&B with a comfortable bed and modern bath room. The room is not large, but it has everything you need. The owners are very friendly and make a delicious breakfast. We stayed in this B&B after visiting the Fort Resort Beemster (Sauna & Spa), but also for sightseeing Amsterdam (direct bus) and the Dutch polders in the surrouding area. Oh and don’t forget, parking in front of the door 🙂

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com