Atzaro Ibiza

 

Vanaf de eerste dag dat ik op Ibiza kwam was ik meteen onder de indruk van dit eiland. Het eiland pakt je of het pakt je totaal niet, maar het straalt zo’n heerlijke sfeer uit en ik voelde me er meteen helemaal op mijn plek. Wat een heerlijk eiland is dit!

We gaan eigenlijk elk jaar wel even naar Atzaro om te lunchen en te genieten van elkaar en het prachtige uitzicht en de sfeer .Van mijn mams krijgen we jaarlijks een envelopje en tracteren we ons dan op dit hoogtepuntje van onze vakantie. We voelen ons dan echte vips en op de terugweg genieten wij nog eens heerlijk na en gaan weer terug naar ons vakantie “huis” met uitzicht op Es Vedra on het genot van een Hierbas ( het lokale drankje hier op het eiland).

 

 

DSC00511

 

 

DSC00512

IMG_3443

DSC00535

DSC00538


DSC00498 DSC00503

 

IMG_3441

 

 

DSC00532

IMG_3449
DSC00517

 

Relax bedden
Relax bedden

 

Massage tafel
Massage tafel

 

Chill Out
Chill Out

DSC00529

 

 

Lokatie Atzaro

Schermafbeelding 2015-09-03 om 16.42.30

 

 

Ibiza Mooiste Plek op Aarde.
Ibiza Mooiste Plek op Aarde.
Hierbas...Proost
Hierbas…Proost

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com

Een reactie op “Atzaro Ibiza

  1. Hoi sil dank jè voor de foto’s ziet er gezellig uit en leuke info xx pee

    Verzonden vanaf mijn Samsung Galaxy smartphone.

    Liked by 1 persoon

Reacties zijn gesloten.