Sorteo Femicide Fiscale

Her is vandaag maandag 18 december 2023, weer een dag om dankbaar te zijn. Al ruim 9 jaar blog ik over mijn leven. Een leven van geluk maar ook een leven van verwondering en boosheid. Een wereld van oordelen vanaf de buitenkant. Een wereld waar veel informatie voor waarheid wordt aangenomen omdat men de feiten en afwijkingen niet ziet. Tunnelvisie en onzichtbare macht binnen de staat Nederland BV.

Time to turn the tables

Mijn aanhoudende intellectuele energie en intrinsieke motivatie voor gelijkheid op basis van geslacht oftewel de grondwet artikel 1 en Europese rechten voor de mens, artikel 8 houden mij al 13 jaar bezig, aangezien de verticale controle van de overheid faalt. Alles draait om de masculiene wereld in Nederland.

Art : uil minerva Minerva of Menerva is een personificatie van de goddelijke macht van het verstand, van de vindingrijkheid, van de menselijke geest en van de wijsheid. Als voorwerpen heeft ze een uil en een wapenrusting.

Steeds weer voor gesloten deuren komen te staan blijkt geen toeval. Vrouwen worden door digitale coderingen gegijzeld binnen het ministerie van Justitie en Financiën middels hun SOFI NUMMER ( sofi staat voor sociaal fiscaal nummer).

Achter de bediening panelen van de overheid worden vrouwen verticaal geanonimiseerd.

Polissen worden herverzekerd en ondergebracht bij tussen personen die je helemaal niet kent, ik en miljoenen andere vrouwen zijn het lot uit de loterij van de kansspel commissie binnen het ministerie van Binnenlandse zaken. Gelukkig heeft het Meldpunt Overheidsfouten er inmiddels een dossier van opgesteld dat nú ligt bij het Kabinet van de Koning. Deze had ik in 2017 samen met een brief aan Mark Rutte al geïnformeerd maar zijn waarschijnlijk onder het kopieerapparaat terecht gekomen.

Wet open overheid

Geen antwoorden krijgen van de Staat, de gemeente, de verzekeraars, de accountantskantoren deden iets met mijn brein. “Het is een ernstige fout te theoretiseren voor men de juiste gegevens heeft. Sir Arthur Conan Doyle” citatennet.nl #geefonsvertrouwen

Ik ging op onderzoek uit en kwam uit bij de Raad van Bestuur in het AMC en daar lag de sleutel voor de code. Zorg en verzekering

Die drang zette ik om in een verslaving naar de waarheid omdat ik de bestuurder van mijn lichaam terug wil. Deze hangt nu door de Staat der Nederlanden met goedkeuring van Koningin Beatrix krachtens art 176 , een klein koninklijk besluit zonder controle Staten Generaal onwetmatig en onrechtmatig in het polisregister van het uwv kassasysteem gegijzeld.

Sorteo X – Y oftewel de X- as van Albert Einstein.

To be a wealthy wo x men you have to die first

#droomregenbooggroepAmsterdam Speeddate Werk aan je toekomst training na aanleiding van de financiële sleutels Rijksmuntgebouw Utrecht

God heeft een verticaal DNA en is niet meer dan het samensmelten van stofje X + Y oftewel een mens, voor bestaansrecht, bestaanszekerheid, belastingzaken, oorlogen en sociale zekerheidsstelsel.

Art 1. Water, zaad, aarde , baarde en de temperatuur die via de baarmoeder een entiteit kreeg. Simpel hè! De temperatuur van het vruchtwater man en vrouw bepaald net zo als bij oesters het geslacht, niet het Y is de baas BW.

“de sleutel momenten van de hoge heren de Minister President ministers en staatssecretarissen ” Je maintiendrai – maar waarop eigenlijk?

Burgerlijke ongehoorzaamheid is nodig vanuit het geschiedschrijvers huis Montancourt om de democratie te redden.

Een prangende vraag bekruipt mij dus al 13 jaar: Zijn Klassieke koningen nog steeds de autocraten? Want hun wil was en is de wet. U mag het zeggen Koning Willem, Dineke de Groot en Centrale Raad van Beroep. U wordt immers betaald door het ministerie van Justitie! Krijg ik op mijn zitting geen vrouwen als “raadsheer” ( ook zo’n rare naam), dan zal ik de rechtbank wraken. Ik heb niet meer te verliezen van ik kan wettelijke niX – handelingsonbekwaam en belastingonmachtig.

Het enige verschil tussen u een gek en ik, is dat ik geen gek ben. Der Spiegel

13 jaar lang doe ik zelfstandig Onderzoek naar de het vermoeden van financiële criminaliteit binnen de gouden driehoek van Trust fondsen via intermediairs. Dat de toezichthouders falen weet ik zeker, maar nu nog uitleg van alle betrokkenen letter voor letter.

Wet Open Overheid, MFO en Sociale Cliënten raad Middelburg, dank u wel voor de samenwerking m.b.t mijn AVG gegevens en ook het kabinet van de Koning.

Het is belangrijk dat iedereen zijn belastingzaken netjes doet. Zo houden we Nederland financieel gezond en kan de overheid investeren in bijvoorbeeld onderwijs, zorg en infrastructuur. Iedereen moet belasting betalen maar wel op zaken waarop een grondwet betrekking heeft!

De Kleedkamer Purmerend 1995 – van droom tot nachtmerrie – 2010 ziek worden door fijnstof Sarcoidose is geen verdienmodel Jan Kees De Jager!!

Dr. Grutters en E. Zwanenburg – de getuige van mijn ziekte en gedachten in 2015 toen ik voor de tweede keer brak ( wie ben je als niemand luistert)

E.Zwanenburg ILD longziekten

Kleine zelfstandigen met een VOF blijken de kopzorgen van de staat te zijn, daarom werd juridische fictie de norm in het bestuursrecht.

Persoonsvennootschappen werden weggestopt en de feiten verdoezeld via kruisbestuivingen van coderingen Rubriek A en Rubriek B inkomen en inkomsten werden met elkaar verweven zonder eigen rsin of kvk nummer. Vrouwelijke Zelfstandigen werden gezien als zwakzinnige alleen als ze zwanger waren kregen ze een onbelaste periodieke uitkering van de overheid. Zo werd elke vrouw daarna als periodieke loonslaaf digitaal gecodeerd.

De vof is wettelijk geregeld in Boek 1, Titel 3 van het Wetboek van Koophandel: Van de vennootschap onder ene firma en van die bij wijze van geldschieting of “en commandite” genaamd. Artikel 18 bepaalt “In vennootschappen onder eene firma is elk der vennooten, wegens de verbindtenissen der vennootschap, hoofdelijk verbonden.” Dit is een verschil met de maatschap.

Een eigenschap van een vof is dus dat de vennoten hoofdelijk aansprakelijk zijn voor gemaakte schulden. Dit vloeit voort uit het feit dat de vof in Nederland geen zelfstandig rechtssubject is, geen zogenaamde rechtspersoon. De vof is een overeenkomst tussen de vennoten. Dit in tegenstelling tot de situatie bij een besloten vennootschap, wel een rechtspersoon, waar de bestuurders alleen in geval van echt wanbeheer hoofdelijk aansprakelijk zijn. Het vermogen van de vof is niet aansprakelijk voor de persoonlijke schulden van de vennoten. Privé-schulden van de vennoten kunnen in beginsel niet verhaald worden op de vennootschap. Dit zogenaamde leerstuk van het afgescheiden vermogen zou voor een belangrijk deel worden opgelost door het wetsvoorstel Personenvennootschappen, waarmee de vennoten ervoor konden kiezen hun vof rechtspersoonlijkheid te geven of niet. Uiteindelijk heeft de minister evenwel eind !!2011 dit wetsvoorstel geheel ingetrokken, waarmee het onderscheid rechtspersonen – samenwerkingsverbanden zonder rechtspersoonlijkheid, overeind blijft. dreigbrief en staatsblad

Activisme vanaf de keukentafel / huiskamer

De Belastingdienst en Raad van State onderzocht nooit risico’s in het belastingstelsel en verzekeringsstelsel en waarom bepaalde afspraken niet worden nagekomen. Zo nodig zette ze zware’ instrumenten in zoals een landsadvocaat , dure juristen en fout opgetekende wetboeken.

Deze zaken worden altijd achteraf geëvalueerd als de persoon al is overleden zonder echte aanpak, waardoor zij nooit aansprakelijk konden worden gesteld en of wilde leren en / of wilde verbeteren.

Het officiële Relatienummer van Nationale Nederlanden Schadeverzekeraar en koppelcode Reaal werd omgezet naar een eigen personeelsnummer in het kassasysteem van FICSUS- Let op: Het is geen FISCUS, en het kvk nummer werd nooit vermeld in de jaarrekening opgesteld door de accountantskantoren. Die zijn gecertificeerd en koppelend aan A&A kantoren.

Het polisnummer werd elk jaar vervangen door nieuwe nummers en zo kunnen de criminelen binnen de beheerssmaatschappijen koelbloedig door gaan met fiscale femicide. Leuker kunnen we het niet maken wel oneerlijker via de paarse krokodil!

Horizontaal toezicht

Grote ondernemingen en fiscale dienstverleners die hun zaken goed op orde hebben, kunnen onder bepaalde voorwaarden convenanten met ons afsluiten. Op basis van positieve voorinformatie over de kwaliteit van de aangiftes kan het toezicht dan worden aangepast. De samenwerking tussen partijen is gebaseerd op vertrouwen, begrip en transparantie.

Verticaal toezicht werd niet meer toegepast omdat het te tijdrovend ( mooi woord) tijd en roven) was.

Aangezien wij VOF de Kleedkamer bij van der Laan groep in Purmerend een zakelijke vertrouwensband hadden en deze een convenant heeft met de belastingdienst kon ik zo het laatste puzzelstukje op de ontknoping plakken. De gevraagde gegevens toen ik stopte met deze VOF werden doorgezet naar Hilgers Overwhere 11 en daarna naar Hilgers en Co aan de Poelstraat in Purmerend. Geen toeval dat beide 2 jaar geleden een kamer boekte. Het geld heb ik maar aan Serieus Request geschonken.

2010

Zo ontstond er nadat ik door mijn ziekte Sarcoidose moest stoppen met de Kleedkamer in Purmerend door langdurige inademing van fijn stoffen ( Man Made Fibers) via Klaploper JH dus digitale koppeling en kon de deportatie ingezet worden via zijn RSIN nummer naar het strafkamp “het loongebouw” van het UWV ( eenzame opsluiting cel 21 – cel 50 – cel 32 en als ik 67 wordt naar cel 22.

Deportatie : het is maar welk belastingstelsel je er op na slaat. De grote driedelige Van Dale, dertiende uitgave 1999, beschrijft de betekenis van het woord ‘deportatie’ als: ‘straf bestaande in het overbrengen naar een ballingsoord, een strafkolonie’. Dubbelcodes werden er gebruikt om de zaak op papier vlot te trekken.

Bij de beschrijving van de betekenis van het werkwoord ‘deporteren’ wordt er nóg een bestemming aan toegevoegd. ‘Deporteren: naar een loonbelasting/straf zonder daad kolonie.

De doofpot van de Aandeelhouders

Zo werd ik als vrouw XX , mens en bestuurder van het lichaam belastingonmachtig en handelingsonbekwaam code 50. Ik kwam zo terecht als dader zonder belasting schuld of schuld van de VOF. Die heeft nooit schulden gehad. Begonnen met spaargeld en tijdelijk werkgeld lening bij derden. Onderlinge overeenkomst die in 1996 al weer was afbetaald.

Het ontstaan van de persoonlijkheid van de natuurlijke persoon.

In het burgerlijk recht ontstaat de persoonlijkheid van de mens bij de geboorte en niet vroeger, maar toch volstaat de geboorte van een mens niet. Er moet nog steeds voldaan worden aan twee voorwaarden:

• Het kind moet in elk geval levend geboren worden;

• Het kind moet levensvatbaar zijn: een kind dat levend geboren wordt, maar niet de mogelijkheid heeft om te overleven wordt geen rechten toegekend (artikels 725 en 906 BW). Levensvatbaar geboren worden wil zeggen dat het kind de capaciteit heeft om te kunnen overleven.

Elk geboren kind dat aan deze voorwaarden voldoet kan genieten van de burgerlijke rechten en plichten en zal dus met andere woorden een persoonlijkheid hebben. Men vergat alleen erbij te schrijven dat X er eerder was dan Y. Elke jongen is in de eerste aanleg een X meisje en het geslacht wordt pas bepaald na 6 weken. Vandaar ook Moeder maatschappij, moedertaal, dochter onderneming en vrouwe Justitia. YO heeft geen bestaansrecht Y is nietig. XO wel. Dan wordt het een Turner Meisje. Voortplantingsgeneeskunde VUMC. Het BW is opgericht en opgeschreven vanuit een visie dat de man de baas is van zijn vrouw of over zijn vrouw. Helaas het is andersom. Dat wist Hitler en Napoleon natuurlijk allang. Vandaar de handelingsonbekwaamheid en invoering loonbelasting tijdens de tweede wereldoorlog.

Arbeid definitie

Arbeid is in de natuurkunde een maat voor het werk dat gedaan wordt, of de inspanning die door een krachtbron geleverd wordt bij verplaatsing tegen een kracht in. Is de krachtbron een constantekracht en wordt het aangrijpingspunt verplaatst over een afstand Δx in de richting van de kracht, dan is de arbeid W het product van de kracht en de afgelegde weg. In andere richtingen is de arbeid het product van de component van de kracht in de richting van de weg en de afgelegde weg, dus het inwendig product van de vector kracht en de vector afgelegde weg:

Hoe zelfstandige vrouwelijke entiteiten door de syntax gevangen worden gehouden als loonslaaf van de Koning en zijn zakenpartners die via het Ministerie van Justitie en Ministerie van Financiën. Via de software met goedkeuring van de AFM, DNB, ACM en NBA worden vrouwen XX die na 1957 mochten werken omgekat via een eigen RSIN nummer naar de code van het kassa systeem van de belastingdienst. Het RSIN nummer van de Kvk als je een VOF Persoonsvennootschap had wers bewust niet ingevoerd. Voor de Omzetbelasting werd het KvK RSIN nummer wel ingevoerd.

Code Civiel #codeflikkers

y

=

1

2

n

(

n

1

)

Femicide Fiscale gaat over de heffing van belastingen over het vermogen van de vrouw over haar chromosomen en DNA die op de X of Y gebouwd zijn.

Waarom worden deze via het burgerservicenummer oftewel het So fi nummer omgekat naar naar een loongeffinfsnummer van een werkgever ( mannelijk) Als je hem aanwijst in de BV NV of CV is het die Werkgever.

Misverstanden en over anonimiseren van persoonsgegevens

Het verwerken van persoonsgegevens is onderworpen aan regels uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De AVG is echter niet van toepassing op de verwerking van anonieme gegevens. Maar wanneer is een gegeven anoniem (genoeg)? Daarover bestaan in de praktijk regelmatig misverstanden. ( Zo worden gegevens door de verzekeraars ( verplichte zorg, schade of persoonsverzekering omgezet naar een relatie nummer en polisnummer. Bij schade of ziekte word iedereen omgeleid naar code 50.

Persoonsgegevens

De AVG definieert ‘persoonsgegevens’ als: “alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon”. Het gaat daarbij om zowel direct als indirect tot een individu herleidbare gegevens. Denk bijvoorbeeld aan NAW- en contactgegevens, maar ook aan rapportages met feitelijke of waarderende informatie over een individu. Bij de verwerking van persoonsgegevens dient rekening te worden gehouden met de regels uit de AVG.

Anonimiseren betekent verwisseling van persoonsgegevens in gegevens die niet langer gebruikt kunnen worden om een natuurlijk persoon te identificeren, daarbij in ogenschouw nemende ‘alle middelen die hiervoor redelijkerwijs gebruikt kunnen worden’ door zowel een verantwoordelijke als een derde partij.

Waarom data anonimiseren? Data Mask is zo’n bedrijf.

Het anonimiseren van data is het proces van het verbergen van persoonlijke en gevoelige informatie. De belangrijkste reden is ervoor te zorgen dat data niet kan terugverwijzen naar een natuurlijke persoon. ( ik of u dus).

De overheid gebruikte een computersysteem, SyRi (Systeem Risico Indicatie) waarin persoonsgegevens van onder meer de Belastingdienst, het UWV, gemeentes en de Sociale Verzekeringsbank aan elkaar werden gekoppeld. Daarmee wilde de overheid fraude op bijvoorbeeld het terrein van uitkeringen, toeslagen en belastingen bestrijden. Er werd gebruik gemaakt van algoritmes om opvallende zaken die mogelijk konden duiden op fraude op te sporen. De rechter oordeelde echter dat een aantal wettelijke bepalingen waarop het gebruik van dit systeem was gebaseerd in strijd waren met artikel 8 lid 2 EVRM.Volgens de rechter was de inbreuk op het privéleven disproportioneel en het systeem niet transparant.”

Wanneer de gegevens niet herleidbaar zijn tot een individu, dan is er per definitie geen sprake van een persoonsgegeven. Op de verwerking daarvan is de AVG dan niet van toepassing.

De Centrale Raad van Beroep oordeelt in hoger beroep over geschillen op het terrein van de sociale verzekeringen, de sociale voorzieningen en ambtenarenzaken.

Aanwijzing verstrekking strafvorderlijke gegevens voor buiten de strafrechtspleging gelegen doeleinden (aanwijzing wet justitiële en strafvorderlijke gegevens).

Rechtskarakter

Aanwijzing i.d.z.v. artikel 176 art 36 Wet IV 1990

Van

College van proc

Aan

Hoofden van de OM-onderdelen

Registratienummer

2018A003

Datum inwerkingtreding 01 01 2011.

De motie-Tendeloo van 1955 had tot doel het ontslag van gehuwde vrouwen uit overheidsdienst af te schaffen, hetgeen een jaar later lukte. Maar desalniettemin kwam ik er weer in! De Rijksbelastingacademie was tussen 1939 en 1966[1] een Nederlands nationaal opleidingsinstituut tot belastinginspecteur[2]. Deze destijds hoogste fiscale opleiding was een vereiste om een dergelijke functie te krijgen, en was gevestigd te Rotterdam, op het adres Parklaan 16. Na opheffing van de academie werd het Belasting & Douane Museum in het pand gevestigd (dat het al deelde). Na die opheffing in 1964 kwam de Rijksuniversiteit Leiden in 1965 als eerste met een studierichting Fiscaal recht. De andere universiteiten volgden kort daarna met de opleiding fiscaal recht/fiscale economie.

1964 wet IB loonbelasting

zuivere ficties in de inkomstenbelasting vrouwen die in loondienst gingen werken kwamen onder de baas als inhoudingsplichtige te werken waarbij de loonheffing in het Burgerlijk Wetboek gehangen kon worden. Pensioenopbouw hadden ze niet als zelfstandig onderneemster niet. De AOW is een basispensioen en was onderdeel van de man als kostwinner.

Het sofinummer was de opvolger van het fiscaal nummer uit 1985 dat enkel voor de automatisering van loonbelasting werd ingevoerd. De invoering van het sofinummer, waar veel debat over privacy aan voorafging, werd geregeld in de Wet persoonsregistratie (Stb. 1988, 655).

Na de opleiding werd men geplaatst op een Inspectie der Invoerrechten en Accijnzen (waaronder ook de heffing van de omzetbelasting viel) of een Inspectie der Directe Belastingen, of een ” Inspectie der Registratie en Successie”, in de rang van surnumerair in vaste dienst met de persoonlijke titel van adjunct-inspecteur in ambulante dienst. De adjunct-inspecteur werd drie jaar later benoemd tot inspecteur der belastingen; hij kon via promotie benoemd worden tot hoofdinspecteur-titulair ( dat was als regel 17 jaar na het slotexamen van de Rijksbelastingacademie ) en nadien ook tot hoofdinspecteur. Deze promotie ging via anciënniteitsjaren, maar was mede afhankelijk van de grootte (bemensing) van het kantoor. Een snellere methode was om te solliciteren naar een vacante functie op een ander belastingkantoor. Op elk kantoor was de inspecteur met de hoogste rang Het hoofd van dienst.

De opleiding werd pas in 1954 opengesteld voor vrouwen, na druk vanuit de Tweede Kamer door onder meer Corry Tendeloo van de Partij van de Arbeid.[3]

Voor hen die de Rijksbelastingacademie met goed gevolg hadden afgesloten, was er een overgangsregeling om alsnog de graad van mr. in de rechten te verkrijgen. Vereist was daartoe het behalen van tentamen/examen in ( toen: uitgebreid) Romeins recht, Oud vaderlands recht, Openbare financien, en het geschreven hebben en goedbevonden zijn van een of meer werkstukken/scripties op fiscaal gebied.

Corry Tendeloo was feministe, advocaat en lerares, lid van de Tweede Kamer en groot voorvechtster van de rechten voor de vrouw.

De Wet gelijke behandeling van mannen en vrouwen (WGB) behandelt het verschil in behandeling tussen mannen en vrouwen op het werk. ( en dus niet op een polis zo blijkt!)

Verzekeraars hebben wettelijke zorgplichten, zoals:

• de generieke zorgplicht van art. 4:24a van de Wft;

• de verplicht te verstrekken informatie bij levensverzekeringen van art. 60 Besluit Gedragstoezicht financiële ondernemingen (Bgfo);

• de waarschuwingsplicht bij premiewanbetaling van art. maar wat als je de premie betaling terug krijgt en de verzekeraar zo weer ( door toepassing schuldvernieuwing en subrogatie de verzekeringsnemer van de polis wordt en je zo weer via Rubriek A in de Sociale fuik terecht komt.

Geheime deals werden er gemaakt door de gouden driehoek AVB .

Op 29 november 2010 werden de beide bureauorganisaties samengevoegd. Het nieuwe adres werd het vroegere pand van het NIVRA in Amsterdam. In februari 2011 verscheen het eerste nummer van het tijdschrift Accountant, waarin de eigen bladen De Accountant van het NIVRA en Accountant-Adviseur van de NOvAA waren opgegaan. Sinds maart 2015 is Accountant een kwartaalblad. De eigen websites van NIVRA en NOvAA gingen begin december 2011 uit de lucht. Vanaf dat moment verwezen de webadressen door naar de website van de NBA.

De Wet op het accountantsberoep werd begin oktober 2011 bij de Tweede Kamer ingediend en daar op 14 februari 2012 aangenomen. Pas op 11 december 2012 volgde het groene licht van de Eerste Kamer. Kort daarna, op 1 januari 2013, waren NIVRA en NOvAA officieel gefuseerd.

Op 15 februari 2011 diende bij het College van Beroep voor het bedrijfsleven een zaak waarbij drie OvRAN-leden inschrijving in het accountantsregister eisten, hoewel ze geen lid van het NIVRA waren. Hoewel het College vond dat het NIVRA een expliciet besluit moest nemen in plaats van, zoals het NIVRA had gedaan, het verzoek niet ontvankelijk te verklaren, bood het College de klagers weinig hoop: ‘De inschrijving in het register kan niet los worden gezien van het lidmaatschap van het NIVRA nu, gelet op artikel 1, eerste lid, Wet RA, rechtstreeks uit de wet voortvloeit dat degene die in het register staat ingeschreven lid is van het NIVRA. Uit artikel 1, tweede lid, Wet RA volgt dat het NIVRA is te beschouwen als een openbaar lichaam in de zin van artikel 134 van de Grondwet. Gezien het karakter van het NIVRA en de omstandigheid dat aan inschrijving in het register het lidmaatschap is gekoppeld, kan een beroep op artikel 11 van het EVRM, dat ziet op lidmaatschap van privaatrechtelijke verenigingen, naar het oordeel van het College niet met vrucht worden gedaan.’[1]

Ook oud-minister Jan Kees de Jager van Financiën zag geen bezwaren tegen een verplicht lidmaatschap. In de Nota naar aanleiding van het verslag van de Wet op het accountantsberoep van 22 december 2011 schreef hij: ‘Er is geen jurisprudentie bekend (ook niet van het EHRM) waarin de rechtsfiguur van een publiekrechtelijke beroepsorganisatie in strijd met het EVRM of de Grondwet is geacht.’ Hij ziet het verplichte lidmaatschap ook als garantie dat de RA’s en AA’s over de vereiste kwalificaties beschikken. Al eerder, in juni 2010, stelde hij: ‘De Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (…) blijft een publiekrechtelijke bedrijfsorganisatie (PBO). Accountants die bepaalde taken willen uitoefenen, dienen verplicht lid te zijn van de NBA en zijn gebonden aan de beroepsregels. Dat is niet in strijd met het recht op vereniging, net zomin als de PBO’s van advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen.’[2]

In augustus 2011 hebben leden van de OvRAN een klacht over deze ‘verenigingsdwang’ ingediend bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens. De procedure loopt nog.[3]

Toeval bestaat niet Datum Plaats Delict

Mijn Schadepolissen werden omgezet op 10 september 2010 naar inkomensverzekeringen via staatsblad 176 28 april 2010. De verzekeraars hadden zo de tijd om via E herkenning ( het bedrijf van JAN KEES DE JAGER ) een betalingsonmacht formulier te digitaal te downloaden en zo kon deze gekoppeld worden aan de algemene brief wijzing fiscale regels AOV

Is schadevergoeding vermogen?

Nee, een letselschadevergoeding telt niet mee als vermogen. Dit geldt ook voor een aantal andere bijzondere vergoedingen en uitkeringen. Bijvoorbeeld de vergoeding die gedupeerden hebben ontvangen voor de problemen met de kinderopvangtoeslag.

Vennootschappen en belasting

De zogenoemde objectieve belastingplicht (over welk inkomen is belasting verschuldigd) is geregeld in hoofdstuk II (binnenlandse belastingplichtigen) en hoofdstuk III (buitenlands belastingplichtigen) van de Wet Vpb 1969.

Financiële dienstverleners die geen convenant hebben met de sociale verzekeringsbank ( sociale zekerheid stelsel) mogen helemaal geen indirecte rijksbelastingen van individuele gevallen zoals Albert Steenbergen van de Belastingdienst mijn noemt! Daar is geen wettelijke grondslag nog verplichting voor in de wet!

Afscheiding België van Nederland

Door de Belgische opstand tegen Willem I, die leidde tot de onafhankelijkheid van België in 1830, werd dit ontwerp niet in België ingevoerd .

Het merkwaardige is dat Nederland dit ontwerp met een aantal wijzigingen in 1838 wél invoerde. Nederland kreeg daarmee een Belgisch wetboek en België behield de Code Napoléon.

Tweehonderd jaar Burgerlijk Wetboek in België, Mechelen, Kluwer, 2005, 77-95).

Het saldo van bezittingen en schulden. De bezittingen bestaan uit financiële bezittingen (banktegoeden en effecten), onroerend goed en ondernemingsvermogen. De schulden omvatten onder meer schulden ten behoeve van een eigen woning en consumptief krediet.

Maar het huis waarin u woont en uw auto tellen níét mee als vermogen. Winst is het positieve verschil tussen opbrengst en kosten. Is het verschil negatief, dan is er sprake van verlies. Doorgaans wordt de winst over een “bepaalde periode”gerapporteerd, bijvoorbeeld de jaarwinst of de kwartaalwinst.

Je leest het goed: als zzp’er hoef je in 2023 over een winst tot € 32.193 geen belasting te betalen.

De Aov schadeverzekeringen – vrouwen konden dus pas in 1998 een verplichte aov – WAZ verzekering afsluiten. Vandaar de Xxxxxx links onder de polis van 1995!!

Kort gezegd is sprake van een schadeverzekering indien de verzekering alleen uitkeert als daadwerkelijk sprake is van vermogensschade (art. 7:944 BW)

Vermogensschade is schade aan het vermogen van iemand. Het nadeel is direct in geld te waarderen. Onder Vermogensschade valt zowel geleden verlies als gederfde winst.

Vermogensschade omvat de financiële schade, waaronder zowel daadwerkelijk verlies als gederfde winst onder valt. Schade kan ook bestaan uit onstoffelijke schade. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld aantasting van een of goede naam en gederfde levensvreugde.

De vof is wettelijk geregeld in Boek 1, Titel 3 van het Wetboek van Koophandel: Van de vennootschap onder ene firma en van die bij wijze van geldschieting of “en commandite” genaamd. Artikel 18 bepaalt “In vennootschappen onder eene firma is elk der vennooten, wegens de verbindtenissen der vennootschap, hoofdelijk verbonden.” Dit is een verschil met de maatschap.

Een eigenschap van een vof is dus dat de vennoten hoofdelijk aansprakelijk zijn voor gemaakte schulden. Dit vloeit voort uit het feit dat de vof in Nederland geen zelfstandig rechtssubject is, geen zogenaamde rechtspersoon. De vof is een overeenkomst tussen de vennoten. Dit in tegenstelling tot de situatie bij een besloten vennootschap, wel een rechtspersoon, waar de bestuurders alleen in geval van echt wanbeheer hoofdelijk aansprakelijk zijn. Het vermogen van de vof is niet aansprakelijk voor de persoonlijke schulden van de vennoten. Privé-schulden van de vennoten kunnen in beginsel niet verhaald worden op de vennootschap. Dit zogenaamde leerstuk van het afgescheiden vermogen zou voor een belangrijk deel worden opgelost door het wetsvoorstel Personenvennootschappen, waarmee de vennoten ervoor konden kiezen hun vof rechtspersoonlijkheid te geven of niet. Uiteindelijk heeft de minister evenwel eind !!2011 dit wetsvoorstel geheel ingetrokken, waarmee het onderscheid rechtspersonen – samenwerkingsverbanden zonder rechtspersoonlijkheid, overeind blijft. dreigbrief en staatsblad

artikel 107 wordt het handelsrecht, anders dan in artikel 194 van de Grondwet 1972, niet meer afzonderlijk genoemd.

Op grond van artikel 17 WvK is iedere vennoot bevoegd in naam van de vof te handelen, tenzij je daarvan bent uitgesloten. Dit betekent dat elke vennoot de vof kan binden aan rechtshandelingen. Er is niet eerst een volmacht van de overige vennoten nodig.

Wat staat er in artikel 104 van de Grondwet?

De rijksoverheid mag burgers verplichten belasting te betalen. Welke belastingen burgers moeten betalen, staat in de wet. Werknemers betalen bijvoorbeeld loonbelasting over het loon dat zij verdienen.

Premieheffing werknemersverzekeringen

De werkgever betaalt zelf de premies voor de werknemersverzekeringen (WW, WAO en WIA). Hij houdt deze premie dus niet in op het loon van de werknemer. De overheid stelt elk jaar in januari en in juli de hoogte van deze premies vast.

⁃ Raad voor rechtsbijstand een technisch probleem in de productielijn

Systemen worden opgedeeld in risicoklassen: hoe hoger het risico, hoe strenger de vereisten.

⁃ De verzekeraar paste schuldvernieuwing en subrogatie toe door het omkatten vN het oorspronkelijke relatienummer te vervangen voor een ander relatie nummer en haalde de branche code 76 weg. Dreigbrief 10 september 2010 en staatsblad 176.

⁃ In de aangedane verbintenissen was ik de verzekeringsnemer, de verzekerde en uitkeringsgerechtigde. maar door deze actie werd NN de verzekerde door tussenkomst tussenpersoon. Hierdoor werd ik als personeel op de loonlijst gezet.

⁃ Mijn pensioenpremie werd als dekmantel en polismantel ingezet lijkende als aftrek inkomsten belasting! zo kom de verzekeraar profiteren en de belastingdienst extra heffen en ik was fictief dood verklaard door het anonimiseren van mijn als mens. ( oja als dier – dieren zijn zaken).

De geschiedenis van de belastingdienst en arbeidsongeschiktheidverzekerngen kun je terug vinden op de Historie van Belastingmuseum en de Leids Universiteit.

De geschiedenis van de arbeids ( arbeiders) den werkman of loner ) Mannelijk. 1980 -2010 en verder zie: Leidse Universiteit Antoon Rommelse.

Primair inkomen is inkomen waarvoor een tegenprestatie wordt geleverd.

Er zijn vijf vormen van primair inkomen: loon, rente, huur, pacht en winst.

Geen tegenprestatie? wat dan?

Is bijstandsuitkering primair inkomen?

Krijg je een inkomen zonder dat er een tegenprestatie voor hoeft te leveren, dan noem je dat inkomen een secundair inkomen of een inkomensoverdracht. Voorbeelden van secundaire inkomens zijn: huurtoeslag: bijdrage van de overheid voor de huur; bijstandsuitkering: uitkering voor iemand die geen werk heeft.

De Belastingheffing is onwettig omdat het inbreuk maakt op mijn eigendomsrecht?

De bestuurder van het lichaam werd belasting onmachtig gemaakt en daardoor handelingsonbekwaam. De politiek heeft hier duidelijk een blinde vlek voor het belang van de particuliere sector.

Dreigbrief werd als Algemene Wijziging fiscale Regel ingevoerd op alle AOV verzekeringen ongeacht te kijken naar de individuele polissen, karakter of strekking.

De wijziging werd onrechtmatig en onwetmatig zonder wettelijke grondslag doorgezet en de belastingdienst heft belastingen op de afgeschafte aaw en wao! waz. zonder koppeling Publiek recht. Ja pas als de aow leeftijd bereikt werd.

De burgemeesters in Edam Volendam en Middelburg hielden en houden mij dus handelingsonbekwaam.

Misbruik in de rechtstaat

SyRI is per 1 januari 2014 opgenomen in de Wet Structuur Uitvoeringsorganisatie Werk en Inkomen (Wet SUWI).

Het computersysteem gebruikt kunstmatige intelligentie om allerlei gegevens over burgers met elkaar in verband te brengen. Volgens de rechtbank in Den Haag is er bijna geen persoonsgegeven te bedenken dat niet voor verwerking in aanmerking komt. Daarmee zou het systeem in strijd zijn met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. Bovendien is de manier waarop het systeem werkt niet te controleren. De overheid houdt dit geheim om te voorkomen dat fraudeurs de algoritmes gaan omzeilen.

SyRI is in 2014 ingevoerd en biedt gemeenten en instanties, zoals het UWV en de Belastingdienst, de mogelijkheid om inwoners van bepaalde wijken te rangschikken naar het risico dat zij mogelijk fraude plegen met toeslagen, uitkeringen en belastingen.

Geen pensioen omdat er geen pensioen fonds of wet aan gekoppeld is!

Wie regelt de pensioenen?

Toezicht en regelgeving in pensioenwet

De regels voor pensioenen staan in de Pensioenwet. Deze wet regelt de taken en verantwoordelijkheden van pensioenuitvoerders, werkgevers en werknemers. De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) voeren het toezicht uit.

Uitsluiting van gehuwden vrouwen van een pensioenregeling en toelating onder minder gunstige voorwaarden dan andere werknemers in strijd met de wet | College voor de Rechten van de Mens

Alle informatie is terug te vinden via Gogel en Google en staatsbladen uit Den Haag. Wikipedia en openbare bibliotheken in Nederland.

NN

Fuck Y Wat nou Moeder de vrouw en de Fisca

Ik voorspel een nieuwe film Two Popes and a proud mom!