Hey Mark Rutte

Dank je wel voor de lieve kaart!

>Hey, ondernemer!

>Dank je wel voor je harde werk! De uitroeptekens zinnen me alleen niet zo. !! Ik ben geen van hen…!

Omdat alles zeldzaam aan mij blijkt te zijn.

Vrouwelijke ondernemers zoals ik, die door het missen van de juiste jurisprudentie omtrent rechten chronisch zieke Nuggers met een particuliere Aov afwijzing na afwijzing kreeg door in de fuik van marktwerking.

Weet u.. wat er van binnen zit. ziet u niet… !

IederIN betekent IederIN

Ellende na ellende volgde elkaar op wat in strijd is op grond van de Gelijkewetbehandeling. Hoe komt het toch, dat disruptie oftewel het ontwrichten / vervormen van kleine lettertjes in nieuwe wetgevingen en polisvoorwaarden de norm is geworden. De waarheid ligt inmiddels op diverse tafels en hoe fijn zou het zijn als we er samen uit willen komen …omdat ik het geld voor een advocaat niet kan betalen.. vanwege de inhoudingen door de belastingdienst. Het duurt lang, maar als ik eenmaal een besluit dat ik doorga tot ik er bij neerval heb genomen, wijk ik daar niet meer van af.

Grondrechten in de knel door Algoritmes

Ik ben er klaar mee om jarenlang onder curatele van de Overheid, verzekeraars en gemeenten te hebben gestaan. Het is maar hoe je kijkt.

U weet dondersgoed dat de afgelopen 26 jaar niet makkelijk voor mij zijn geweest. Niet alleen voor mij maar ook voor al die vrouwen die willens en wetens onder de golfmat worden geplaatst. “Als er geen jurisprudentie voor mijn groep mensen is.. doe er dan gewoon wat aan” geschiedschrijver Silvia Koning

2011 De parlementaire monitor

2013 Artikel in Trouw

2013 Luxe positie of Buitenspel

2017 Geen rechten door Marktwerking en Machtsmisbruik

2019 Hiaten in de particuliere AOV – SEO Onderzoek

Participatie wetgeving

We willen u straks dan ook op een originele manier bedanken voor de compensatie van mijn eis. Hij ligt inmiddels bij het Ministerie en bij Samen Recht Vinden.

Mijn zaak die uw ministerie en de Koning al vanaf 2017 op de bureautafel heeft liggen. Niet zeggen dat het niet zo is ….want God ziet alles.

Verstuurd via Post Nl aangetekend en wel …

Mijn intellectuele kapitaal aan het maatschappelijk debat is groot… heel groot. Het oplossen van een puzzel die door uw clubje van machtige politici continu bewust over het hoofd is gezien… dat kan ik me voorstellen als er maar een paar individuele gevallen onderzoek doen naar de rechten in onze rechtstaat zonder financieel gewin.

Wat is nodige heb, licht inmiddels bij Samen Recht Vinden in Zeeland, De Hoge Raad, de belastingdienst en het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Omdat ik ze verteld heb wat ik nodig heb om vrij te ondernemen. En inderdaad ben ik heel kritisch op jullie geweest. En gelukkig verwachtte jullie dit ook van mij. En ik hoop dat we straks samen trots kunnen zijn op het resultaat in de nieuwe kabinetsformatie.

Democratie gaat over Vrijheid & Mensenrechten bescherming volgens de wet Gelijkewetbehandeling art 1.

We moeten Trots zijn op ons kikkerlandje waar we rakkers tot de tere vaasjes beschouwen en dat er meer sterke vrouwen zoals ik het Parlement gaan vertegenwoordigden. Dat kunnen wij allen Gewoon op Gelijke Voet ….Gelijkwaardigheid werken aan een land waar niemand in het moeras van de krokodillen beland.

U regering heeft vergeten om jurisprudentiete schrijven voor vrouwen die zichzelf al in 1995 particulier verzekerde tegen derving van inkomen van verzekerd beroep. Afhankelijk van willekeur is geen recht.

Gerechtigheid geschied nog steeds zonder aanziens des persoons. Citaat van mijn grote voorbeeld en inspirator Willen Oltmans.

Oltmans repliek op zijn critici luidde: “Ik ben een participerend journalist, geen partij-journalist”.[35] “(…) die Nederlandse journalistiek zit zo etterig in elkaar. Ze kunnen geen label op me plakken. En als je geen label hebt ben je verdacht. Ik weiger een label te dragen. (…) Ik wil informatie geven, ongebonden aan ideologie, partijpolitiek, geloofsovertuiging en andere shit”.[36]

Zo sta ik ook in het leven.

Ongelijke behandeling als gevolg van biases in algoritmes komt vervolgens telkens terug bij de andere grondrechten, variërend van de vrijheid van betoging en de menselijke waardigheid tot de vrijheid van meningsuiting en de procedurele rechten. Anders gezegd: de alomtegenwoordigheid van algoritmes leidt tot de alomtegenwoordigheid van mogelijke problemen van ongerechtvaardigde ongelijke behandeling. Vanuit dit per- spectief bezien, doen zich bijzonder urgente problemen voor bij de uitoefening van gelijkebehandelingsrechten. Bron: Conclusie Grondrechten & Algoritme

Nou als de financiële afhandeling is gedaan maar gauw even proosten in het Bed in In het Hilton.. jarenlang de Thuisbasis van manlief en mijn vriendenclub. Op Eigen Kracht Werken aan de Toekomst.

Liefs Silva.. The Total Performance Driver

Let’s play faire trade Golf Walter Wallet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.