Selfie Points

Tijdens mijn verblijf op het eiland Sylt kwam ik in de gemeente Kampen een selfie point tegen.

img_5168

Deze selfie points in Kampen zijn in het wit gemarkeerd en liggen op de mooiste plekjes en zorgen voor een mooi zelfportret optie met de meest beroemde bezienswaardigheden en de mooiste composities van de omgeving. Wat een gaaf idee dacht ik, en terwijl ik later onder het afdak van mijn strandkorf er nog eens goed over nadacht, bedacht ik me dat mijn leven eigenlijk ook een groot”selfie point” is…! Het verschil is alleen dat ik ook de minder mooie composities laat zien. Voornamelijk door de dingen waarin ik tegenaan loopt. Mode was vroeger mijn perfecte uitlaatklep om alle ellende om te zetten in vreugde, inmiddels weet ik dat deze chronisch zieke er bijna gek van is geworden…! Jaren geleden heeft het NHD een artikel over mij geschreven dat deze modeaddict niet gek te krijgen is…maar helaas werd dit een keiharde waarheid.Man made fibers zijn hiervan de voornaamste oorzaak. Nu ik deze stoffen zoveel mogelijk vermijdt gaat het stukken beter met me!

Cartoon She is online gemaakt door Carlos Perez – Tas & Boots World Family Ibiza  – Jas Prive bezit.

img_4971

Zijde Panterjurk Princess goes Hollywood en katoenen vest van Frogbox…!

Selfiepoint blog

Door te bloggen  en “mijn persoonlijke selfiepoints” vast te leggen in She is online lifestyleguide.com website realiseer ik me dat ik een “bezienswaardigheid van mijn zelfportret ben” … ( haha, een beetje zelfspot op z’n tijd kan geen kwaad  toch…) en mijn Travel en Lifestyle bezienswaardigheden vastleg door middel van fotografie. Dit heeft mijn leven totaal verandert maar voornamelijk verrijkt, waardoor ik onbewust anders in het leven ben gaan staan. De hoofdrol in mijn blogs gaan voornamelijk over gezondheid & zorg en de bijrol is “een bewuster leven”. Ik beschrijf regelmatig wat het leven met twee zeldzame ziekten binnen een gezin met je doet en vecht daarvoor als een leeuwin. Opgeven past gewoon niet in mijn leven.  Ik wil graag een voorbeeld zijn door te helpen. Veel mensen geven namelijk wel snel op of denken de kracht er niet voor te hebben…maar daar geloof ik persoonlijk niet in.

Begin gewoon

Sinds ik twee jaar geleden het advies kreeg om “het”van me af te schrijven omdat “het “dan op papier staat heeft “het” in mijn hoofd een hoop rust zou geven. Dit heeft mijn leven meer goeds gebracht dan ik ooit had verwacht. Ik heb geleerd dat je open mag zijn over wie je bent en dat je mag schrijven over alles wat je dwars zit of juist leuk vindt. Ook het functioneren in het dagelijks leven is een belangrijke factor en hoef me niet te verschuilen achter mijn masker. Ik merk dat er door de loop der jaren heen er veel mensen zijn die maar doen alsof …maar als je even met ze praat barsten ze los….en stoppen niet meer….ze doen de buitenwereld laten overkomen dat het goed met ze gaat of doen geloven dat alles koek en ei is….maar geloof me….vaak hebben ze misschien wel een rotter leven als dat ik heb…..maar in dit leven zitten ze opgesloten…..!Ze zijn bang…..Ze durven niet met hun opgekropte verdriet naar buiten te komen. Maar eigenlijk ze zijn het meest bang voor zichzelf…!

De eerste stappen zijn zwaar…..maar daarna lucht het alleen maar op en kan het alleen maar beter worden.

WordPress

Maak een account aan op WordPress en begin!!! Als je mensen het niet vertelt of laat zien wat “het voor je betekent”kunnen andere mensen er geen rekening mee houden of begrip voor hebben!

Achtbaan

Praktisch gezien heb ik altijd te maken met beperkingen en/of onverwachte afspraken in het ziekenhuis en is medisch gezien ons dossier net een dikke vandale en zit ik een achtbaan….Maar op dit moment leef ik inmiddels meer intens en bewuster. Ik kan nu beter met mezelf en mijn zorgen omgaan, maar gemakkelijk is het niet! Het leven van ons gezin is een aaneenschakeling van hoogte en dieptepunten en soms een achtbaan van emoties en tegenwoordig vragen we regelmatig aan de kinderen hoe ze bepaalde dingen zien of verandert willen hebben. Door erover te praten met elkaar kom je vaak tot de meest simpele oplossingen waar je als ouder zelf nooit opgekomen zou zijn. Het leven is onvoorspelbaar en soms tart de werkelijkheid alle fantasie maar je hebt maar een leven en ondanks dit leven moet je er alles uit halen wat er in zit… !

Fijn weekend waar en met wie je ook bent en wat je ook gaat doen maar volg je hart, want dat klopt and she believed..she could and she did it…!

Liefs Silvia

3 gedachten over “Selfie Points

  1. Pingback: Self powerment| Welk typetje ben jij? | She is online Lifestyle Guide

  2. Goedemorgen Tilly,
    Dank je wel weer voor je reactie. Sylt is echt prachtig en een heerlijk eiland waar rust en gezelligheid dicht bij elkaar liggen.
    X Silvia

    Like

Reacties zijn gesloten.