Opheffingsuitverkoop

gaat
I Am UniQue


Opheffing She is online webshop & Personal Styling Service.

Zoals velen van jullie weten hebben wij besloten om stoppen met de webwinkel & de Personal Styling Service. We hadden het leuk gevonden als iemand deze unieke succesformule zou kunnen voorzetten maar helaas is het ons niet gelukt om de juiste personen ervoor te vinden. Gelukkig zijn wij creatief en blijven we altijd positief en hebben een andere partij gevonden die de formule van ons heeft gekocht.

We gaan onze showroom dan ook leegverkopen en starten de OPHEFFINGSUITVERKOOP op DONDERDAG  10 SEPTEMBER 10.00 tot 16.00 in onze SHOWROOM IN KWADIJK NR 43!

Pinnen is niet mogelijk! Wel via je BANKAPP.

She is online
Speciaal voor jou| Opheffing Uitverkoop Webshop & Personal Styling Service
Afscheid nemen van mijn lieve klanten doet pijn..
Afscheid nemen van mijn lieve klanten doet pijn..

FullSizeRender

Liefs Silvia

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com

2 reacties op ‘Opheffingsuitverkoop

  1. Hey lieve Silvia, wat is het jammer dat jullie niemand hebben kunnen vinden om jullie mooie bedrijf aan over te doen. Laat het me het even weten wat je nog van me krijgt.
    Ik wens jullie heel veel liefs en warmte toe. Ik vind het jammer dat ik niet op je uitnodiging in kan gaan, ben er even vandoor, mocht je nog iets voor me hebben laat het me dan even weten.
    Veel succes Ineke 🍀 💌 💋

    Like

Reacties zijn gesloten.