Model worden is Topsport

Model worden is topsport

Een mooi gezicht en een goed lijf hebben betekent nog niet dat je meteen een topmodel bent. Je moet er elke dag heel veel voor doen maar nog meer voor laten. Dat zijn echt offers die je moet maken voor jezelf maar waar het vooral om gaat is de focus. Zoals jullie weten staat Laura staat sinds begin van dit jaar onder contract als aspirant Model by Starsystem waar een leuk team de leiding heeft. Voordat ze met hun modellen professioneel aan de slag gaan krijg je begeleiding en worden er regelmatig polaroids gemaakt. Polaroids zijn foto’s waarmee snel gekeken kan worden of iemand potentie heeft voor een bepaald doel.

Onderstaand heb ik wat enkele nuttige tips opgeschreven en wat voorbeelden d.m.v foto’s voor het maken van de juiste foto’s.

Laura Koning



DSC01514DSC01519
DSC01526

 • Draag strakke kleding zodat je figuur goed zichtbaar is
 • Draag hakken zodat je benen langer lijken
 • Draag geen make-up zodat je huid goed zichtbaar en puur is
 • Draag je haar zoveel mogelijk vast zodat je gezicht goed zichtbaar is
 • Draag weinig of geen sierraden op de foto’s zodat de focus op jou ligt
 • Lach niet op de foto’s (kijk hooguit een beetje boos) zodat de foto’s niet te commercieel overkomen
 • Belicht je foto’s met daglicht (maak de foto’s buiten of dicht bij het raam) zodat ze zo natuurlijk mogelijk ogen
 • Je kunt de foto’s door iemand laten doen die wel kan fotograferen
 • Binnenkort zal ik tips en tools geven wat je kunt doen in de Sportschool.
 • Laura traint 3 keer in de week onder leiding van Owner Michel van Halderen en zijn team aan professionals bij Wellness Proficenter in Purmerend.
 • De voedings deskundige controleert Laura op haar eetgewoonten.

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com