Modeshow – Stichting Wij|allemaal

Schermafbeelding 2015-03-26 om 15.51.17

Renata Willems Directeur van Stichting Wij |allemaal is een duizend poot op het gebied van organiseren.


Modeshow

Een aantal weken geleden werd ik gebeld door Renata Willems, Directeur van Stichting Wij| allemaal. Ze is een trouwe volger van She is online en onze bedrijfsfilosofie inspireert haar enorm en hadden een afspraak ingepland. Afgelopen maandag kwam ze op lokatie en vroeg of van She is online mee zouden willen werken aan een inmiddels jaarlijks terugkerende modeshow, waarin (ex) kanker patienten even het stralende middelpunt mogen zijn in een outfit waarin zij zich “HAPPY” voelen. Ik ben zelf altijd met gezondheid bezig en weet hoe het is als je even een echt model bent in een geweldige LOOK en heb er dan ook niet lang over nagedacht….!

Op zaterdagavond 3 oktober in het Stamhuis in Purmerend. Wil je alvast kaarten reserveren dan kun je mailen naar info@wij-allemaal.nl.

IMG_2628

Model voor She is online webshop.

Stichting Wij |allemaal

Wij |allemaal is een Stichting in Purmerend die zich inzet voor (ex) kankerpatienten, hun familie en vrienden. Zij willen het herstelproces voor deze mensen positief beinvloeden door allerlei vormen van nazorg te bieden. De stichting wordt uitsluitend door vrijwilligers draaiende gehouden, ontvangt geen subsidie en kan enkel en alleen bestaan door giften van sponsoren en donateurs.

Ben je niet in de gelegenheid om te komen deze avond dan waarderen zij het enorm als u een “kleine bedrage wilt storten” op Rabobank NL05RABO0138772142. Dankjewel.

With love Renata & Silvia

 

2 comments

Reacties zijn gesloten.