Modeshow – Stichting Wij|allemaal

Schermafbeelding 2015-03-26 om 15.51.17
Renata Willems Directeur van Stichting Wij |allemaal is een duizend poot op het gebied van organiseren.

Modeshow

Een aantal weken geleden werd ik gebeld door Renata Willems, Directeur van Stichting Wij| allemaal. Ze is een trouwe volger van She is online en onze bedrijfsfilosofie inspireert haar enorm en hadden een afspraak ingepland. Afgelopen maandag kwam ze op lokatie en vroeg of van She is online mee zouden willen werken aan een inmiddels jaarlijks terugkerende modeshow, waarin (ex) kanker patienten even het stralende middelpunt mogen zijn in een outfit waarin zij zich “HAPPY” voelen. Ik ben zelf altijd met gezondheid bezig en weet hoe het is als je even een echt model bent in een geweldige LOOK en heb er dan ook niet lang over nagedacht….!

Op zaterdagavond 3 oktober in het Stamhuis in Purmerend. Wil je alvast kaarten reserveren dan kun je mailen naar info@wij-allemaal.nl.

IMG_2628
Model voor She is online webshop.
Stichting Wij |allemaal

Wij |allemaal is een Stichting in Purmerend die zich inzet voor (ex) kankerpatienten, hun familie en vrienden. Zij willen het herstelproces voor deze mensen positief beinvloeden door allerlei vormen van nazorg te bieden. De stichting wordt uitsluitend door vrijwilligers draaiende gehouden, ontvangt geen subsidie en kan enkel en alleen bestaan door giften van sponsoren en donateurs.

Ben je niet in de gelegenheid om te komen deze avond dan waarderen zij het enorm als u een “kleine bedrage wilt storten” op Rabobank NL05RABO0138772142. Dankjewel.

With love Renata & Silvia

 

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com

2 reacties op ‘Modeshow – Stichting Wij|allemaal

Reacties zijn gesloten.