Droom| Laura Koning

De kogel is door de kerk en het aspirantcontract deze week getekend bij Modellenbureau Starsystem. Laura heeft er ongelofelijk veel zin in en gaat onder begeleiding van Marie Claire, Lana en Thomas van Star System en haar personal trainer Michel van Halderen van Wellness Proficenter in Purmerend een strak trainingsschema volgen om van haar hobby haar toekomstige werk te kunnen maken. Ze hoopt ooit op de cover van de Amerikaanse Vogue te staan en een Victoria Secret Show te mogen lopen….! De fotografen en visagisten vinden Laura altijd een “cadeautje” om mee te werken…! Ze in 2013 al model gestaan en diverse prachtige opdrachten gedaan en Laura is nog steeds gek op hen allemaal en blijven elkaars werk volgen via Facebook.

9k=.jpg

Laura  is gek op de camera!!!!

Laura Model voor Erwin Olaf

Laura Model voor Erwin Olaf

_MG_9719

Fotograaf Feriet Tunc visagie Dirk Jensma

 

Schermafbeelding 2014-10-15 om 19.10.49

Fotograaf Yvette Moeskops  visgagie Charlotte Beemster

 

IMG_1073

Fotograaf Hans Mooijer

 

Schermafbeelding 2014-10-15 om 19.08.31

Natur Simplicity

IMG_0464laura Shoot Du Qou vo (2)IMG_1823

thumb_Laura for David Dijkhoff._1024

Laura for David Dijkhoff

thumb_Laura for Danielle Kwaaitaal en Mada van Gaans en Pernell Kusmus._1024

Danielle Kwaaitaal en Mada van Gaans Visagie Pernell Kusmus

 

Tot gauw en een fijn weekend.

Liefs Silvia