Droom| Laura Koning

De kogel is door de kerk en het aspirantcontract deze week getekend bij Modellenbureau Starsystem. Laura heeft er ongelofelijk veel zin in en gaat onder begeleiding van Marie Claire, Lana en Thomas van Star System en haar personal trainer Michel van Halderen van Wellness Proficenter in Purmerend een strak trainingsschema volgen om van haar hobby haar toekomstige werk te kunnen maken. Ze hoopt ooit op de cover van de Amerikaanse Vogue te staan en een Victoria Secret Show te mogen lopen….! De fotografen en visagisten vinden Laura altijd een “cadeautje” om mee te werken…! Ze in 2013 al model gestaan en diverse prachtige opdrachten gedaan en Laura is nog steeds gek op hen allemaal en blijven elkaars werk volgen via Facebook.

9k=.jpg
Laura  is gek op de camera!!!!
Laura Model voor Erwin Olaf
Laura Model voor Erwin Olaf
_MG_9719
Fotograaf Feriet Tunc visagie Dirk Jensma

 

Schermafbeelding 2014-10-15 om 19.10.49
Fotograaf Yvette Moeskops  visgagie Charlotte Beemster

 

IMG_1073
Fotograaf Hans Mooijer

 

Schermafbeelding 2014-10-15 om 19.08.31
Natur Simplicity

IMG_0464laura Shoot Du Qou vo (2)IMG_1823

thumb_Laura for David Dijkhoff._1024
Laura for David Dijkhoff
thumb_Laura for Danielle Kwaaitaal en Mada van Gaans en Pernell Kusmus._1024
Danielle Kwaaitaal en Mada van Gaans Visagie Pernell Kusmus

 

Tot gauw en een fijn weekend.

Liefs Silvia

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com